top of page
Bak final 2 Grey side.jpg

Nyhet! Ny het Race-tröja!

För dig som inte bara vill ha klungans bästa och snyggaste cykeltröja utan dessutom gärna vill ligga lite före de andra har du nu chansen att förbeställa!

Nu lanserar nämligen Eskapad Adventure sina grymma Race-cykeltröjor!

 

Vi kan definitivt kalla den cykeltröjornas Pinarello! Som om det tjusiga trycket i sina sköna färger inte vore nog har du här dessutom en high-end modell med hellångt blixtlås, silikonavslut så väl på ärmarna som vid midjan, platta sömmar samt fyra fickor på ryggsidan varav en med dragkedja.

Materialen är avancerade funktionsmaterial som både är slitstarka och svettransporterande (MONDRIAN - för effektiv svettbortföring där du svettas som mest, FRESH - Extra slitstarkt på ställen där slitaget är som störst, THINK 505 - high end tyg för resten av tröjan).

 

Tröjan finns i dam- och herrmodell och är du lite osäker på din storlek går det bra att ta sig till Östercykel för att prova. Viss möjlighet att byta storlek i efterhand finns.

 

Vi har haft och har några cykeltröjor i våra gömmor och tro oss – den här vill du inte vara utan!

 

Just nu har du alltså chansen att bli snyggast och bäst rustad för cykelturen för endast 699 kr (ordinarie pris 899 kr)

Väljer du dessutom att köpa till en plats på kommande event "ledartröjan" får du eventet OCH tröjan för 995 kr (ordinarie pris 1394 kr så du sparar 399 kr).

 

Bara att slå till och beställa tröjan i webshopen eller varför inte anmäla dig till eventet för absolut bästa dealen!

/Team Eskapad

bottom of page